web stats
 
 
     
 
 

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

 
 
   

X10 контролери

 

Во системот на куќна автоматика ПАМЕТНА КУЌА, за сместување на логиката и програмските сценарија, како и за управување преку телефон или компјутер, користиме X10 контролори.


За контрола преку мобилен или фиксен телефон користиме SC9000, додека за сместување на програмските сценарија и логиката на системот, за автоматско управување во реално време и преку компјутер или интернет, користиме контрола на X10 контролер CM11 со програмски апликации ACTIVEHOME™ i HOMESEER™.

 
    

Во зависност од снагата и врстата на уредот користиме:

 

CM11
X10 контролери, CM11, X10, паметна куќа, home seer, ефтино, конфор

 
   
     
  Принт
   
 
     
Design by MediaDotCom