web stats
 
 
     
 
 

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

 
 
   

Производи-Независни управувачки подсистеми


Со помош на системот за куќна автоматика на ПАМЕТНА КУЌА управуваме и со системот за контрлирање на четири начини..

 
Управување со
куќни апарати
Управување со
расвета
Управување со
климатизација
Управување со
греење
       
Управување со
гаражна врата и капија
Управување со
базен и сауна
Управување со
ролетни и завеси
Управување со
системи за наводнување
       
 
Интелегентни
алармни системи
Управување со
Редослед на сличувања
Далечински
видео надзор
 
 
  Принт
   
 
     
Design by MediaDotCom