web stats
 
 
     
 
 

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

 
 
   

Бежични сензори

 

Во системот на куќна автоматика ПАМЕТНА КУЌА, најчесто користиме бежични сензори на холандскиот производител МАРМИТЕК.


Во палетата на бежични сензори на располагање ни се;
• MS13 детектор за померување
• MS90 детектор за движење
• DS90 магнетни врата/прозори детектор
• SD90 детектор за дим

    

Зависност од снагата и врстата на уредот користиме

 

MS13 детектор на померување
MS13, MS90, DS90, SD90, сензор, сензори, детектор на померување, детектор за дим, магнетен детектор

 

MS90 бежичен детектор за движење
MS13, MS90, DS90, SD90, сензор, сензори, детектор на померување, детектор за дим, магнетен детектор

DS90 магнетен детектор
MS13, MS90, DS90, SD90, сензор, сензори, детектор на померување, детектор за дим, магнетен детектор

 

SD90 бежичен детектор за дим
MS13, MS90, DS90, SD90, сензор, сензори, детектор на померување, детектор за дим, магнетен детектор

   
     
  Принт
   
 
     
Design by MediaDotCom