web stats
 
 
     
 
 

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

Куќата е Паметна затоа што се прилагодува на моменталната активност, расположение, навики и животниот стил на сопствениците ...
                                             

 
 
   

Управување со системот за наводнување

 

Автоматско и далечинско управување со ситемот за наводнување се реализира кај објекти и корисници кој имаат дворни површини со зеленило или бавчи.


Активирање на системот може да се иницира:

• Автоматско репрограмирање во реално време (временски интервали на уклучување и исклучување )
• Автоматско мерење на земјата со сензори за влашност.
• Со далечинско со универзалниот далечински управувач, со телфон, преку интернет или преку touch screen .

  Принт
 
   
 
Design by MediaDotCom